Polazna | Vesti | Privreda | Knjaževac – centar poslovnih susreta modne industrije

Knjaževac – centar poslovnih susreta modne industrije

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije bila je danas u Knjaževcu domaćin poslovnih susreta koji su okupili predstavnike preduzeća jugoistočne Srbije iz sektora modne industrije, odnosno proizvodnje odeće, obuće, prateće galanterije i ambalaže. Biznis susreti privrednika organizju se pod pokroviteljstvom Razvojne agencije Srbije.

Knjaževac – centar poslovnih susreta modne industrije

Poslovni susreti okupili su u Knjaževcu preduzetnike koji su zainteresovani za širenje kruga poslovnih poznanstava, nova znanja i podršku biznisu iz sektora modne industrije, odnosno proizvodnje odeće i obuće, te prateće galanterije.

''Regionalne razvojne agencije godinama sarađuju sa sektorom malih i srednjih preduzeća. Od njih smo dobili informaciju da im je potrebna organizacija poslovnih susreta i da do sada nije postojalo regionalno umrežavanje firmi koje su lokacijski veoma blizu'', kazala je Dragana Belenzada, menažerka projekta.

Domaćin susreta u Knjaževcu bila je Regionalan agencija za razvoj istočne Srbije. Privrednicima je predstavljen i novi projekat, koji ide u pravcu širenja aktivnosti privrednika na bugarskom tržištu.

Svoje poslovanje privrednici jugoistočne Srbije predstaviće na Sajmu preduzetništva, koji će biti održan u Nišu, gde će im, pored poslovinih sursta, biti omogućen i sajamski nastup.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group