Polazna | Vesti | Privreda | Otvorena benzinska pumpa “Mihajlović”

Otvorena benzinska pumpa “Mihajlović”

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Danas je u Knjaževcu u ulici Spasoja Milkića otvorena benziska pumpa “Mihajlović”.

Otvorena benzinska pumpa “Mihajlović”

Benziska pumpa “Mihajlović” je 36. po redu u poslovnom sistemu “Mihajlović” iz Paraćina. Na pumpi može sa se natoče sve vrte goriva, a u skorijoj budućnosti i tečni naftni gas. U sklopu pumpe, nalazi se prodavnica mešovite robe i auto perionica.

“Proslavili smo pre par meseci jedan lep jubilej, 25 godina rada. Danas poslovni sistem “Mihajlović” ima orijentaciju ka benziskim pumpama. Ova u Knjaževcu je 36. po redu. Krenuli smo iz Paraćina devedesetih godina sa jednom malom pumpom, a danas u krugu od 100 kilometara imamo mali regionalni lanac. Želimo da ljudima pružimo najkvalitetnije gorivo po najnižim cenama”, kaže Dejan Mihajlović, vlasnik poslovnog sistema “Mihajlović”.

Predsednik skupštine opštine Knjaževac Dragan Mančić, kaže da se sa dolaskom poslovnog sistema “Mihajlović” stiču uslovi za otvaranje novih radnih mesta.

“Jako je bitno da jedna renomirana kompanija dođe u Knjaževac. To pre svega znači nova radna mesta. Opština Knjaževac stvara sve potrebne preduslove za dalji ekonomski razvoj. Zaista nam je drago što imamo još jednu kompaniju na teritoriji naše opštine” dodaje Dragan Mančić, predsednik SO Knjaževac.

Radno vreme benzinske pumpe “Mihajlović” je od 00,00 do 24,00 časa, mogu da se natoče sve vrste goriva po najpovoljnijim cenama, a uskoro i tečni naftni gas. U sklopu pumpe postoji i prodavnica mešovite robe i auto perionica. 

Komentara (1 poslato)

avatar
Vlada Vasiljevic 10/03/2016 17:38:51
Pre vise od 20 godina saradjivao sam sa ovom pumpom, na obostrano zadovoljstvo. Bilo je to neko drugo vreme i drugi covek, koga na zalost vise nema.
Svo postovanje i srecan pocetak!
Palac gore Palac dole
-1
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group