Polazna | Vesti | Poljoprivreda | Ministarstvo se predomislilo: Registracija gazdinstava kao i do sada

Ministarstvo se predomislilo: Registracija gazdinstava kao i do sada

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ministarstvo poljoprivrede odustalo je od promene procedure pri registraciji, odnosno obnovi registracije poljoprivrednih gazdinstava, koja je najavljena poslednjih dana januara. Sve će se obavljati kao i prošle godine, kaže za Knjaževacinfo diplomirani inženjer poljoprivrede Valentina Aleksić, stručni saradnik Poljoprivredne stručne i savetodavne službe.

Ministarstvo se predomislilo: Registracija gazdinstava kao i do sada

Poljoprivredni proizvođači, praktično, treba da zaborave sve ono što je najavljivano i o čemu je Knjaževacinfo izveštavao 30. januara. Suština će da će se gazdinstvima kod kojih nema nikakvih izmena u odnosu na prethodnu godinu registracija automatski obnavljati.

''Ministarstvo poljoprivrede donelo je odluku da pravilnik o registraciji više ne važi. Zvanična vest za poljoprivredne proizvođače je da im se registracija automatski obnavlja. Jedino što treba da urade je da, ukoliko ima nekih promena u setvenoj strukturi, u brojnom stanju stoke, ili u pčelinjaku, u nosiocu gazdinstva, izmene treba da dostave do kraja meseca. Nova gazdinstva mogu se registrovati tokom cele godine,'' kazala je Valentina Aleksić.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group