Polazna | Vesti | Poljoprivreda | Bespovratna sredstva za razvoj ovčarstva

Bespovratna sredstva za razvoj ovčarstva

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U okviru Projekta ''Divac poljoprivredni fondovi u opštini Knjaževac'' - Fondacija ''Ana i Vlade Divac'', u saradnji sa opštinom Knjaževac, raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u iznosu od 1.620.000,00 dinara za razvoj ovčarstva kao poljoprivredene delatnosti za najmanje devet poljoprivrednika, ili poljoprivrednica, koji imaju mesto prebivališta na teritoriji opštine Knjaževac.

Bespovratna sredstva za razvoj ovčarstva

Pomoć  nije u novcu  nego u robi, a uključuje nabavku do 10 umatičenih jaganjaca,  rase romanovska, starosti oko tri meseca,  težine oko 25 kilograma.

Potencijalni dobitnici donacije imaju obavezu da do druge polovine 2019. godine broj ženskih umatičenih grla ovaca (u njihovom stadu) bude najmanje 20. Prednost će imati mladi poljoprivrednici

Konkurs je otvoren  od 10.  do 31. marta 2017. godine.

Prijavu možete preuzeti  u prostorijama Agencije za razvoj opštine Knjaževac, kao i  sa sajtaova  Divac fondacije: (www.fondacijadivac.org ) i Agencije ( www.ark.rs).

Detaljne informacije mogu se dobiti od Nade Obradović u Divac fondaciji na e-mail: nada.obradovic@divac.com, kao i od Marka Stojanovića, pomoćnika predsednika opštine Knjaževac na e-mail: marko.stojanovic@knjazevac.rs, ili telefonom na broj 064/ 216 42 10.

Komentara (1 poslato)

avatar
aleksa 12/03/2017 18:12:17
Nama ljudin treba sigurna cena i plasman pa ako se isplati pola Knbjaževca ce ovčarstvom da se bavi.Ovako date sredstva a jagance nema ko da kupim i ako ima ucenjuju nas i uzmu badava.To važi i za voćarstvo , povrtarstvo...Ovim načinom povladjujete nekome i terate nas da radimo i proizvod nekom poklonimo.Loš vam je pristupppppppppppppppppppp......
Palac gore Palac dole
5
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group