Polazna | Vesti | Poljoprivreda | Beowine HIT za Vinariju ''Jović''

Beowine HIT za Vinariju ''Jović''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na Međunarodnom sajmu vina Beo Wine Fair, koji je u Beogradu održan uporedo sa Sajmom turizma, Vinarija ''Jović'' iz Potrkanja dobila je visoke ocene za svoja bela i crvena vina, ali i nagradu Beowine HIT za celokupan utisak o sajamskom nastupu.

Beowine HIT za Vinariju ''Jović''

Među stotinama najuglednijih domaćih i stranih proizvođača vina i rakija, koje je okupio Međunarodni sajam u Beogradu ''Beowine fair'' i ove godine bila je Vinarija ''Jović'' iz Potrkanja, čija su vina ponovo dobila visoke ocene za kvalitet.

''Tri vina smo dali za ocenjivanje. To su vina koja se sada pojavljuju i želeli smo da vidimo kako će biti ocenjena – roze, crveno vino i belo vino. Sva vina dobila su medalje. Najbolje ocenjeno je crveno vino Kaberne sovinjon,'' kaže Jovan Jović.

Sajamske manifestacije uvek su dobra prilika za promociju knjaževačkog vinogorja.

''Hilhade ljudi prođe, možemo da upoznamo potencijalne kupce sa našim vinogorjem. Proširili smo priču o knjaževačkom vinogorju'', dodaje Jović.

Vinarija ''Jović'' našla se i među prvim dobitnicima novoustanovljene nagrade ''Beowine hit'', koja je prvi put dodeljena za celokupan utisak o sajamskom nastupu. Pobednici su nagrađeni neobičnim priznanjem – redizajniranom gramofonskom singl pločom.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group