Polazna | Vesti | Politika | SNS: Građevinska sezona ne staje ovde

SNS: Građevinska sezona ne staje ovde

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ovonedeljna redovna konferencija za novinare u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke bila je usmerena na tok radova na asfaltiranju ulica kao I rekonstrukciju gradskog stadiona u Knjaževcu. O ovoj temi razgovarali smo sa predsednikom Opštinskog odbora SNS-a mr Milanom Đokićem.

SNS: Građevinska sezona ne staje ovde

"Radovi u Ulici 9. brigade su pri kraju i do sada je urađeno  više od 5.000 kvadratnih metara asfalta, uređen je parking prostor i prilazne saobraćajnice. Ukupno 2,7 hektara, koliko zauzima naselje Devete brigade, po završetku ovog projekta poprimiće neuporedivo lepši izgled, biće znatno funkcionalnije i, verujem, podići kvalitet života ne samo stanara ovih zgrada, već i okolnih ulica", rekao je predsednik Đokić.

“Obimni radovi na rekonstrukciji terena u toku su na gradskom stadionu. Kada budu završeni, ovaj objekat biće najozbiljniji adut opštine Knjaževac da ponovo postane centar za pripreme sportskih ekipa ne samo iz Srbije, već i inostranstva. Sada u ponudi imamo kapacitete na Staroj planini, renoviramo Banjicu, uveliko se radi sportska hala Kaplar, tako da će renovirani kompleks gradskog stadiona upotpuniti veoma ozbiljnu ponudu sportskih objekata koji će biti na raspolaganju, nadam se, velikom broju sportista iz svih delova zemlje, kao i gostima iz inostranstva", ističe Milan Đokić.

“I pored svih trenutnih radova ovde nećemo stati”- naglašava predsednik Đokić. “Građevinska sezona na području opštine Knjaževac nastavlja se nesmanjenim tempom. Radovi na asfaltiranju ulica i puteva biće nastavljeni od 15. Septembra. Krajem ove i početkom naredne nedelje počinje rekonstrukcija seoskih domova u Debelici i Koželju, kao i popločavanje platoa ispred hotela Jelen u Kalni i Doma u Dubravi.  Vodovod u Krenti biće rekonstruisan i do kraja godine završen sistem za vodosnabdevanje u Štitarcu”

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group