Polazna | Vesti | Politika | Dveri organizovale Porodični dan u Кnjaževcu

Dveri organizovale Porodični dan u Кnjaževcu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opštinska organizacija Dveri u Кnjaževcu, povodom 15. maja, Svetskog dana porodice, u Spomen parku priredila je niz aktivnosti za najmlađe.

Dveri organizovale Porodični dan u Кnjaževcu

Organizovana je likovna radionica „Moja porodica, naša sreća“.  Likovnu radionicu je vodio Goran Jovanović a najmlađi Knjaževčani su mogli da na temu porodice nacrtaju svoje likovne radove, pojedinačne ili grupne na štafelajima koji su za tu priliku bili postavljeni. Od velikog broja likovnih radova dece, uzrasta od 4 do 12 godina, selekcionisano je i nagrađeno 14 radova. Nagrađeni su dobili diplome i poklone a sva deca su uz muziku, balone, bombone i druženje provela jedno lepo porodično popodne.

Nagrađenima je nagrade uručila prof. dr Tamara Кerković, član predsedništva Dveri. Čestitavši okupljenima Dan porodice, prof. Кerković je poručila da bi svaki dan trebalo da bude dan porodice, svaka porodica bude sigurna kuća za svoje članove. Država svojom politikom to treba da omogući.

Prisutnima se obratio i predsednik Opštinske organizacije Dveri, Saša Ilijić i podsetio na aktivnosti Dveri u Кnjaževcu proteklih godina na Svetski dan porodice, kada su organizovane pozorišne predstave, humanitarne akcije, porodične šetnje.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group