Polazna | Vesti | Politika | Srpski pokret Dveri: Svetski dan porodice

Srpski pokret Dveri: Svetski dan porodice

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Od 13. do 19. maja Srpski pokret Dveri nizom manifestacija u svim opštinama i gradovima obeležiće Porodičnu nedelju.

Srpski pokret Dveri: Svetski dan porodice

U Кnjaževcu, 15. maja, na Svetski dan porodice, biće organizovan Porodični dan i likovna radionica „Moja porodica, naša sreća“ u Spomen parku u periodu od 12 do 17 časova.

Za najmađe će biti obezbeđeni i prigodni pokoloni, a za najuspešnije polaznike likovne radionice nagrade i diplome. Radovi se mogu poneti od kuće, ili naslikati na licu mesta. Glavna tema je – porodica.

''Porodična politika, za Dveri, je najvažnije pitanje. To je tema oko koje bi trebalo svi da se ujedinimo. Zato smo u protekle dve godine, Skupštini opštine Кnjaževac, predlagali usvajanje porodične deklaracije i proglašavanje opštine Кnjaževac zaštitnikom porodice. Na žalost do danas nismo dobili nakakvu povratnu informaciju, ni u pisanom ni usmenom obliku. Iako smo primetili da se pojedine tačke i predlozi iz predloga porodiče deklaracije delimično sprovode i ispunjavaju, potreban je sveobhvatan sistematski pristup da bi se postigli pravi efekti i osetili reultati. Zato ćemo i ovoga ponoviti predlog Porodične deklaracije'', navodi se u saopštenju za javnost''

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group