Polazna | Vesti | Politika | Dveri Knjaževac: Politički motivisano hapšenje majke šestoro dece

Dveri Knjaževac: Politički motivisano hapšenje majke šestoro dece

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opštinska organizacija Srpskog pokreta Dveri organizovala je danas vanrednu konferenciju za štampu povodom hapšenja Jelene Miletić iz Loznice, majke šestoro dece, koja je uhapšena zato što nije platila kaznu koja joj je određena jer je odbila da svoju decu vakciniše.

Dveri Knjaževac: Politički motivisano hapšenje majke šestoro dece

Hapšenje Jelene Miletić iz Loznice, majke šestoro dece, jer nije vakcinisala neko od svoje dece, u Opštinskoj organizaciji Srpskog pokreta Dveri u Knjaževcu smatraju grubim narušavanjem kako ljudskih, tako i porodičnih prava.

''Sazvali smo ovo konferenciju za štampu da bismo obavestili javnost da je juče u Loznici uhapšena majka šestoro dece. U policijskoj stanici su je opkolili policajci i direktno odveli u zatvor. Zdivljujuća je efikasnost policije kada su u pitanju neki prekršaji od strane običnog naroda, a ujedno zadivljuje i neefikasnot policije kada su u pitanju neki drugi nerasvetljeni slučajevi,'' kazao je Saša Ilijić, okružni koordinator Dveri. 

Dveri zahtevaju da se Jelena Miletić što pre pusti iz pritvora, vrati svojoj deci i brani sa slobode i pozivaju Knjaževčane da se pridruže građanskim protestima, koji se održavaju svakog četvrtka, kako bi se izborili za svoju i slobodu i budućnost svoje dece.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group