Polazna | Vesti | Politika | Potpisivanje peticije ''Sačuvajmo prugu''

Potpisivanje peticije ''Sačuvajmo prugu''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića, Ujedinjena seljačka stranka počela je prikupljanje potpisa za peticiju ''Sačuvajmo prugu''.

Potpisivanje peticije ''Sačuvajmo prugu''

Povod za to je rekonsrtrukcija pruge, ali i najavljeno postavljanje naplatne rampe na putu Knjaževac - Niš, kaže Igor Stevanović, zamenik predsednik Skupštine opštine Knjaževac.

''Na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića, skupljamo potpise za peticiju. Dešava se da se uvodi naplatna rampa kod malčanske petlje, što nije dobro za nas Knjaževčane, a zatim i za Zaječar i Svrljig, jer bi onda prilikom korišćenja zaobilaznice oko Niša, morali da plaćamo putarinu. Druga stvar je rekonstrukcija puta koji vodi iz Niša ka Knjaževcu. I najvažnije – pruga, koja je za nas ključna zbog udaljenosti od auto puta. Prugu moramo da sačuvamo po svaku cenu. Pisaćemo petcije sve dok rekonstrukcija pruge ne prođe i kroz Knjaževac, Zaječar i tako dalje''

Peticija, koju je u subotu, 23. februara, prema Stevanovićevim rečima, potpisalo preko hiljadu građana, biće predata Ministarstvu saobraćaja, Javnom preduzeću Putevi Srbije i gradonačelniku Niša.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group