Polazna | Vesti | Politika | Dosta je bilo: Ulagati u decu

Dosta je bilo: Ulagati u decu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Кraj godine je vreme završnih računa i vreme kreiranja budžeta za naredni period. Svakodnevica i težina životarenja u Srbiji, a naročito u malim sredinama kakva je knjaževačka, trebalo bi da okarakteriše namenu budžetskih sredstava za narednu godinu, smatra Opštinski odbor Dosta je bilo.

Dosta je bilo: Ulagati u decu

''Opštinski odbor DJB predlaže odbornicima da knjaževačka budžetska sredstva namene i realizuju, tako da karakterno bude pretežno socijalni i realno investicioni, a daleko od onoga što smo  do sada već imali, budžet šarenih laži, budžet gradnje i ugradnje, kozmetički uređen po meri svih, ali samo  do prvog rebalansa koji bude već u februaru naredne godine.Naša ideja je da treba ulagati, investirati, u ono najvrednije što jedno društvo može da ima, a to  su deca. Кnjaževačkim osnovcima i srednjoškolcima donirati besplatne udžbenike, a talentovane učenike ispratiti finansijski na svim takmičenjima i usavršavanjima.
Sredstava u budžetu naravno da ima ako bi smanjili reprezentacije - kafanske račune, troškove po ugovorima - za sve i svašta, dnevnice i troškove funcionera za  putovanja, kao i mnoge druge pozicije u budžetu koje su narodu besmislene, a vama veoma smislene, videćete da pa para ima, a ima li volje za ovakav pristup trošenju narodnih odnosno budžetskih para, videćemo'', navodi se u saopštenju za javnost Opštinskog odbora Dosta je bilo u Knjaževcu.


Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group