Polazna | Vesti | Politika | Dveri uputile Skupštini predlog porodične deklaracije

Dveri uputile Skupštini predlog porodične deklaracije

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Srpski pokret Dveri je, povodom Svetskog dana porodice, ponovo predao predlog porodične deklaracije na usvajanje Skupštini opštine Knjaževac. Kako se navodi u saopštenju, porodična politika temelj je ovog pokreta.

Dveri uputile Skupštini predlog porodične deklaracije

Dveri navode da je prvi put ovaj predlog upućen opštini u oktobru 2017. godine, bez medijske najave, ali da do danas nije dobijen nikakav odgovor.

''Želeli smo da damo priliku i mogućnost opštinskom rukovodstvu se deklariše kao prijatelj porodice i pokrene razgovor oko usvajanja ove deklaracije.  Ovoga puta javno pozivamo opštinsko rukovodstvo da razmotri naš predlog, dopuni, promeni, pokrene javnu raspravu... ali na kraju i usvoji deklaraciju "Opština Knjaževac - prijatelj porodice". Spremni smo da sa naše strane damo svaki doprinos i podelimo informacije i pozitivna iskustva iz drugih zemalja do kojih smo došli kao jedini članovi Svetskog kongresa porodica iz Srbije'', navodi se u saopštenju.

Opštinska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Knjaževcu učestvovala je u akciji „Nedelja porodice“, koja je održana u čitavoj zemlji povodom Svetskog dana porodice, kao i u Porodičnoj šetnji, organizovanoj u Beogradu.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group