Polazna | Vesti | Politika | Dosta je bilo: Šta je obmana, a šta je žalosno

Dosta je bilo: Šta je obmana, a šta je žalosno

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opštinski odbor Dosta je bilo reagovao je na navode iz saopštenja Srpske napredne stranke, a u vezi sa imenovanjem direktora javnih preduzeća u Knjaževcu.

Dosta je bilo: Šta je obmana, a šta je žalosno

U saopštenju se, pored ostalog, navodi:

''Direktori javnih preduzeća su partijski direktori. Biraju se, ne konkursom na kome postoje kriterijumi i bodovanja stručnosti, obrazovanja i sposobnosti, već se biraju odlukom komisije za imenovanja i postavljenja sastavljene od predstavnika političkih stranaka i glasova većine odbornika u skupštini. I to je u Srbiji javna tajna, kao i to da su javna preduzeća partijski plen stranaka koje čine vlast.

Kada Knjaževački SNS tvrdi da su direktori javnih preduzeća izabrani na konkursu, a ne imenovani i postavljeni na sednici SO Knjaževac, to je obmana javnosti.

Žalosno je to što u knjaževačkom parlamentu nema opozicije, žalosno je i prekrajanje izborne volje birača preletanjem iz stranaka i grupe građana u vladajuću stranku, žalosno je što lnjaževački DS u saopštenjima zastupa GG „Knjaževački preletači“odnosno OO SNS-a,'' piše u saopštenju, koje je dostavljeno Knjaževacinfu.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group