Polazna | Vesti | Politika | Dosta je bilo: Strančarenje u radno vreme

Dosta je bilo: Strančarenje u radno vreme

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Neprimereno da se sa građanima o njihovim problemima razgovara u radno vreme, od 12 do 14 časova, smatraju u stranci Dosta je bilo.

Dosta je bilo: Strančarenje u radno vreme

 

Opštinski odbor vladajuće stranke ovih dana putem medija poziva građane na razgovor radnim danima u vremenu od 12 do 14 časova u prostorijama stranke. Imenovana i postavljena lica, opštinski funkcioneri, direktori javnih preduzeća i ustanova razgovaraće sa građanima o njihovim problemima.

Naizgled dobra ideja, da kroz razgovor sa građanima utvrde činjenično stanje o tome koliko se loše životari u našoj varošici jer se realno stanje životnog standarda građana opštine Knjaževac ne vidi iz fotelja i službenih automobila.

Opštinski odbor stranke Dosta je bilo Knjaževac smatra vreme u kome bi se ova stranačka aktivnost odvijala neprimerenim. Kako smo obavešteni, prijem građana i razgovor u stranačkim prostorijama, zloupotrebom službenog položaja odvijao bi se u vremenu kada su oni već radno angažovani na svojim poslovima i za to radno vreme su plaćeni iz poreskog sistema ove države. Ovo je čist primer neprimerenog i bahatog strančarenja u radno vreme.

Ovim putem opštinski odbor stranke Dosta je bilo u Knjaževcu poziva vladajuću stranku da svoje stranačke obaveze obave u slobodno vreme, to jest u popodnevnim časovima, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora stranke Dosta je bilo.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group