Polazna | Vesti | Politika | Nova stranka: SNS ugrozio PRKOS

Nova stranka: SNS ugrozio PRKOS

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nova stranka obratila se javnosti saopštenjem u kojem se kritikuje odnos lokalnih vlasti u Knjaževcu prema pozorišnom festivalu PRKOS.

Nova stranka: SNS ugrozio PRKOS

Kako se navodi u saopštenju,  zloupotrebom od strane lokalnih moćnika iz SNS-a, došlo je do apsurda kakav se ne pamti u Srbiji. Učesnici festivala PRKOS  bili su prinuđeni da dve takmičarske večeri igraju bez neophodne tehnike, jer je tehnika ustupljena lokalnom SNS odboru za potrebe organizovanja partijske terevenke.

Festival PRKOS tradicionalno se održava već treću godinu zaredom, ali je mesto održavanja - Dom kulture  ovog puta, očigledno ucenjen lokalnim SNS moćnicima, bio dom sramote i unižavanja kulture. Ne čudi što vlast, koja je otelotvorenje nekulture, jeftinih rijalitija i cirkuske zabave, ignoriše kulturne manifestacije. Međutim, skandalozno je da svoju poziciju koristi kako bi otimala tehničku opremu i zaposlene u Domu kulture i time direktno ugrozila održavanje pozorišnog festivala.,  piše, pored ostalog, u saopštenju za javnost koje je potpisao Đorđe Nakić, generalni sekretar Nove stranke.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group