Polazna | Vesti | Politika | Za Knjaževac zajedno: Zahtevamo hitnu sednicu Skupštine

Za Knjaževac zajedno: Zahtevamo hitnu sednicu Skupštine

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Odbornička grupa Za Knjaževac zajedno podržala je nastojanja radnika Falc East-a da se izbore za svoja prava. Od predsednika SO zatraženo je zakazivanje sednice lokalnog parlamenta po hitnom postupku, kako bi se razgovaralo o stanju u privredi na teritoriji opštine i položaju radnika.

Za Knjaževac zajedno: Zahtevamo hitnu sednicu Skupštine

'U ovom trenutku, najmanje što smo mogli kao odbornička grupa je da damo podršku jednom opravdanom protestu zaposlenik u Falc East-u. Nismo protiv investitora i zdravih investicija, ali smo protiv svih koji će zaposlene tretirati kao robove. Odbornička grupa ''Za Knjaževac zajedno'' zahteva od predsednika Skupštine opštine da zakaže hitnu sednicu SO, gde će se razmatrati stanje zaposlenih u knjaževačkoj privredi'', kazao je na konferenciji za novinare šef odborničke grupe Dragan Mančić.

Komentara (5 poslato)

avatar
Dragan Mančić 19/05/2017 10:41:08
KPS
Nema razloga da me bude sramota, nikoga nisam pokrao niti mu učinio nešto loše. Treba li da se stidim svog posla i službe? Radno mesto me 'čekalo' jer je to Zakonom definisano
Hvala ti veliko što pratiš moje odrastanje i karijeru
Palac gore Palac dole
1
avatar
KPS 17/05/2017 06:16:43
Kako te nije sramota? Malo radiš u opštini pa posle u pošti gde te je 4 godine čekalo radno mesto. Znači radiš sam u državnoj službi za dobre pare i sa svim beneficijama koje državna služba omogućava.. Radi malo kod privatnika pa onda podržavaj radnike i seljake.
Palac gore Palac dole
6
avatar
Kurta & Murta 16/05/2017 12:52:33
Svi ste vi (politicari) isti!!!!!
Palac gore Palac dole
5
avatar
Normal 16/05/2017 06:56:32
Nikoga nije briga za obicnog radnika.A od njih drzava zivi.Vlast moze to da regulise vrlo brzo, pocevsi od sivog trzista do normalnih plata koje su naravno debelo zaradjene.Mada su tu dosta krivi i sami radnici sto sve ovo trpe.Ocigledno je da mora ponovo da se dogodi osmi mart kao nekada.
Palac gore Palac dole
4
avatar
Borko 15/05/2017 19:58:53
Do juce ste podrzavali direktore fabrike, a sada niste na vlasti i odmah se ulizujete narodu.
Dosta vise, samo mislite na politicke poene.
Palac gore Palac dole
16
ukupno: 5 | prikazano: 1 - 5

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group