Polazna | Vesti | Politika | Potvrde na šalteru MUP-a, pa glasanje

Potvrde na šalteru MUP-a, pa glasanje

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Do 15 časova u Srbijiji je glasalo je 33,1 odsto upisanih birača, navodi Ipsos. Podaci iz Knjaževca negde su oko republičkog proseka. Građani sa isteklim ličnim kartama mogu da se obrate MUP-u, kažu u biračkim odborima.

Potvrde na šalteru MUP-a, pa glasanje

Na biračkom mestu 14 u vrtiću ''Crvenkapa'' izbori protiču u najboljem redu. Jedini problem su građani sa starim ličnim kartama, kaže predsednik biračkog odbora Dejan Milošević.

''Glasanje protiče relativno dobro. Mirno je, nema većih problema, osim problema sa ličnim kartama. Imamo informaciju da oni koji su uplatili mogu da izvade potvrdu i danas, tako da im je omogućeno da glasaju. Treba da odu do opštine i završe to'', kaže predsednik biračkog odbora Dejan Milošević.

Na biračko mesto broj 14 prilikom svakih izbora za ljude koji nadgledaju izborni proces iz komšiluka stiže poklon u vidu vrućih krofni. Tako je bilo i ove godine.

''Ja sam prvi put ovde, ali to je jedna izvanredno prijatna stvar. Gospođa koja ima 85 godina živi preko puta u broju 23, donela je vruće krofne. Donosi ih svake godine i to je nešto što je oduševilo ceo birački odbor. Nije mogla da glasa, jer joj je istekla lična karta, '' kaže Vojkan Stanković, član biračkog odbora u proširenom sastavu.

Zanimljivo je da šalter Ministarstva unutrašnjih poslova radi i danas, iako je nedelja, ne bi li se građanima, koji su podneli zahteve,  izdale potvrde o tome da su uključeni u proceduru izdavanja novih ličnih dokumenata.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group