Polazna | Vesti | Politika | Izbori 017: Bez straha za Sašu Jankovića

Izbori 017: Bez straha za Sašu Jankovića

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Potpuno je jasno da Aleksandra Vučića drugog aprila treba da pošaljemo u političku prošlost, poručeno je iz izbornog štaba Saše Jankovića u Knjaževcu.

Izbori 017: Bez straha za Sašu Jankovića

''U Srbiji danas imamo otadžbinu, ali ne i državu, kako to kaže Saša Janković. Sistem institucija se svakog dana uništava od strane Aleksandra Vučića. Dok nam govori da smo najlenjiviji i najmrzovoljniji, smanjuje nam plate i penzije. Javni dug stalno raste. Potpuno je jasno da Aleksandra Vučića drugog aprila treba da pošaljemo u političku prošlost. Naša poruka njemu je da Srbija nije ''brat i ja'', već država svih nas i naša građanska obaveza je da u nedelju izađemo na izbore u što većem broju i glasamo za Sašu Jankovića bez straha'', poručio je Dragan Mančić, predsednik OO DS.

Komentara (2 poslato)

avatar
Leptir 31/03/2017 13:28:19
DS je već davno deo političke istorije. U prilog tome ide i činjenica da je DS bez svog kandidata za predsednika na ovim izborima. Budućnost Srbije je sa Aleksandrom Vučićem na njenom čelu!!!
Palac gore Palac dole
-2
avatar
Sale 30/03/2017 22:44:26
Svi na izbore. Za slobodnu, pravnu, socijalnu, pravednu i bogatu Srbiju, Da pokazemo da nismo ni lenji, ni ruzni, ni glupi, ni kukavice, vec sve obrnuto. Za coveka koji je pokazao kako se postuje i brani ustav, zakon, kako se brane gradjani, kako se njima sluzi. Zivela slobodna Srbija. Sasa Jankovic.
Palac gore Palac dole
0
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group