Polazna | Vesti | Politika | Tribina SNS: Sa Vučićem se ne može meriti nijedan srpski vladar

Tribina SNS: Sa Vučićem se ne može meriti nijedan srpski vladar

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opštinski odbor Srpske napredne stranke juče je organizovao tribinu podrške Aleksandru Vučiću, kandidatu te stranke za predsednika Srbije. Pored knjaževačkih naprednjaka, na tribini su učestvovali i glumci, članovi i funkcioneri SNS Lepomir Ivković i Tihomir Arsić.

Tribina SNS: Sa Vučićem se ne može meriti nijedan srpski vladar

Svojim delima se dokazao i sa njim se ne može meriti nijedan srpski vladar. Tako je na tribini u Knjaževcu Aleksandra Vučića, kandidata Srpske napredne stranke za predsednika Srbije, opisao glumac Lepomir Ivković, upoređujući Vučića sa voždom Karađorđem.

''Svojim delima se dokazao kao premijer, a svojim budućim delima dokazaće se kao predsednik Srbije. Sa njim se ne može meriti nijedan vladar srpski.''

Srbija ne sme da stane sada kada je  krenula u srećniju budućnost, istakao je predsednik opštine Milan Đokić.

''Srbija je krenula u jednom pravcu i ne sme da stane. Srbija mora da ide i brže i jače i bolje tamo gde je krenula, a krenula je, siguran sam, u srećniju i bolju budućnost.''

Ako je po pravdi, naš cenzus na ovim izborima, treba da bude 90 procenata, naglasio je  član Glavnog odbora SNS glumac Tihomir Arsić.

''SNS i koalicioni partneri, ujedinjeni ovako kao što jesmo, naš cenzus je 90 procenata na ovim izborima, što bi bilo po pravdi i po interesu naroda, a siguran sam i po Božjoj volji''.

Tribini, održanoj u Domu kulture, pored lidera i članova Opštinskog odbora SNS, prisustvovali su i predstavnici političkih partija, sa kojima je ova stranka u koaliciji na lokalnom, ili državnom nivou.

 
 


Komentara (2 poslato)

avatar
XXI vek 27/03/2017 17:54:42
Vucic nas prodaje Rusima da im sluzimo kao topovsko meso u mogucem obracunu sa NATO-om.
Mislite o tome.
Palac gore Palac dole
0
avatar
milosević sloba 22/03/2017 20:13:32
pogledajte predsednicke izbore u Francuskoj.O odredjenoj temi svi prisutni kandidati raspravljaju i sučeljavaju se .Odaberete onog ko je po gledaocu najprihvatljiviji i najbolje ih uverio u medjusobnom dijalogu.Kod nas plaćamo TV pretplatu održavamo RTS a kandidati na drugom programu a na prvom serija. To vam je SRPSKA demokratija.
Palac gore Palac dole
17
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group