Polazna | Vesti | Politika | SNS: Dokle više ''naknadna pamet''

SNS: Dokle više ''naknadna pamet''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opštinski odbor Srpske napredne stranke reagovao je na jučerašnju izjavu predsednika Opštinskog odbora DS Dragana Mančića.

SNS: Dokle više ''naknadna pamet''

U saopštenju za javnost se, pored ostalog, navodi:

''Da nije tužno, bilo bi smešno. Čovek koji za vreme svog četvorogodišnjeg predsedavanja Skupštinom opštine Knjaževac, nije uradio ništa drugo osim što je predsedavao Skupštinom, nije naučio ništa o funkcionisanju Opštinske uprave i rada drugih opštinskih organa na ovakav način komentariše druge. Dokle će više „naknadna pamet“ biti jedino šta imaju i čime se služe članovi OO Demokratske stranke. Imali su priliku zadnjih petnaest godina da pokaža svoje znanje i sposobnosti, što naravno nisu. Građani su se na izborima pozdravili sa njima i poslali ih tamo gde im je mesto, u prošlost.

Odluka o mesnim zajednicama je promenjena u mandatu Dragana Mančića, kojom je jasno propisano kako se biraju saveti mesnih zajednica, i kojom je uvedeno da Opštinsko veće može imenovati privremeni organ u nekoj mesnoj zajednici do održavanja izbora, pa su stoga sve mesne zajednice bile u obavezi da svoje statute prilagode novoj odluci, što je većina i učinila. Takođe, je Dragan Mančić taj, koji je trebao 2015. godine da raspiše nove izbore za savete mesnih zajednica, što naravno kao savesni predsednik Skupštine, nije uradio, kao i ništa drugo iz njegove tadašnje nadležnosti. Što se tiče Srpske napredne stranke, mi nastavljamo da svakodnevno radimo na rešavanju problema naših sugrađana, a sve u cilju stvaranja uslova za bolji život u našem gradu, '' navodi se u saopštenju.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group