Polazna | Vesti | Politika | DS: Totalno neznanje o funkcionisanju opštine

DS: Totalno neznanje o funkcionisanju opštine

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nedavno održani sastanak predsednika Skupštine opštine Miodraga Ivkovića sa meštanima Štitarca i Vidovca bio je povod za reakiciju Opštinskog odbora Demokratske stranke. Na konferenciji za novinare predsednik odbora Dragan Mančić kazao je da u Skupštini opštine postoji kompletno nepoznavanje funkcionisanja lokalne samouprave.

DS: Totalno neznanje o funkcionisanju opštine

U Skupštini opštine postoji kompletno nepoznavanje funkcionisanja lokalne samouprave, kazao je na konferenciji za novinare predsednik OO DS Dragan Mančić.

''Inspirisani smo sastankom koji je predsednik SO Ivković mr Miodrag održao sa žiteljima Štitarca i Vidovca. Ivković mr Miodrag kaže da je problem nastao kao rezultat nepoznavanja i nesporazuma. Žitelji jedne mesne zajednice nisu u obavezi da poznaju akte, ali bi upravo on trebalo da im skrene pažnju i da im kaže kako se dolazi do formiranja saveta mesne zajednice. Skupština opštine donosi odluku o mesnim zajednicama, a fomiranje saveta definiše statut MZ.

O nepoznavanju suštine demokratije najbolje govori podatak da su poslednji izbori u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke održani još 2010. godine, kazao je Maničić na konferenciji za novinare. 

Komentara (2 poslato)

avatar
Don Vasiljanac 21/03/2017 22:22:26
ako si im rekal Mancicu care... a ti Knjazevcanko ne tropaj...pozdrav za mog druga Dacu-debeljka :)
Palac gore Palac dole
26
avatar
Knjazevcanka 21/03/2017 08:27:45
Ti Mancicu sto si strucan sam licno vidla, dva puta za redom popunjavas u posti pogresno uplatnicu...a i kao predsednik skupstine se nesto nisi uspesno pokazao...a taj debeljko se kiselo smeska,sto li?Ako ovaj komentar objavite bicu pocastvovana i zahvalna!
Palac gore Palac dole
-35
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group