Polazna | Vesti | Politika | Radulović u poseti Knjaževcu

Radulović u poseti Knjaževcu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Povodom posete predsedničkog kandidata Saše Radulovića, Opštinski odbor Pokreta "Dosta je bilo" u Knjaževcu uputio je saopštenje.

Radulović u poseti Knjaževcu

 

Predsednički kandidat pokreta Dosta je bilo Saša Radulović posetiće 17-og marta Knjaževac povodom predizborne turneje #Krugzadrugikrug. U planu je susret sa građanima kako bi u direktnom razgovoru objasnio zašto su ovi izbori važni za njih i njihove porodice. Sa Sašom Radulovićem putovaće i članovi Predsedništva Dosta je bilo, narodni poslanici, a u gradovima će im se pridružiti lokalni odbornici.

,,Ovi izbori nisu izbori za predsednika Srbije. Ovi izbori su referendum protiv Vučića i njegove partijske države. Svi se boje Vučića, Vučić se boji Saše Radulovića. Ne sme da ga pogleda u oči. Jer ga je uhvatio u korupciji i krađi. Saša Radulović će zaustaviti Vučića.
Naš cilj je pobeda protiv Vučića. To je prvi uslov kako bismo počeli da stvaramo Srbiju u kojoj se lepo i rado živi. Za pobedu je potrebna velika izlaznost. Zato pozivamo građane da izađu i glasaju za onog kandidata koji im je najbliži.”

Razgovor sa građanima i simpatizerima pokreta planiran je u 18 časova u centru grada ispred Promenade.

 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group