Polazna | Vesti | Politika | Šešelj: Integracija s Rusijom jedini spas

Šešelj: Integracija s Rusijom jedini spas

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Vojislav Šešelj, kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije, posetio je danas Knjaževac i o predstojećim izborima kratko razgovarao sa članovima svoje stranke i građanima.

Šešelj: Integracija s Rusijom jedini spas

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas u Knjaževcu da očekuje ulazak u drugi krug, a onda i pobedu na predsedničkim izborima.

''Ja se nadam da ću u prvom krugu uspeti da savladam glavne konkurente Vuka Jeremića i Sašu Jankovića, a u drugom krugu biće obračun između Vučića i mene''.

Članovima stranke i građanima, okupljenim ispred prostorija Srpske radikalne stranke Šešelj je poručio da je jedini spas za Srbiju integracija sa Rusijom.

''Narod je ojađen, u velikom siromaštvu, socijalna beda se svuda oseća. Kao da se gasi nada, a mi smo tu da otvorimo nadu. Smatramo da između EU i Rusije treba da se opredelimo za integraciju sa Rusijom i da odustanemo od ulasla u EU. Jedino je to spas.

U pratnji Vojislava Šešelja bili su visoki funkcionreri Srpske radikalne stranke Zoran Krasić i general Božidar Delić.

Komentara (5 poslato)

avatar
Vasa 19/03/2017 20:05:27
Hahaha, integrisanje, s kim?! I koliko je taj neko daleko?
Jadni mi sa ovakvim spodobama.
Pa da se zakace NATO i Rusija, mi bi nestali u oblaku prasine i dima!
Palac gore Palac dole
8
avatar
Nensi 17/03/2017 02:14:08
Napred, Vojo legendo! Moj glas ide njemu!
Vucic je totalno razocarao sve radikale koji su nakon cepanja otisli sa njim. Mnogi su mislili da ce on zadrzati bar deo Vojine ideologije, da ce slediti put patriotizma, a on sledi Djindjiceve ideje. Zato su mu sad clanovi preletaci iz DS-a, Knjaza, G17 i ostalih, a oni radikali koji su mu pruzili podrsku za osnivanje SNS su se povukli ili se vratili maticnoj stranci. Oni su izigrani. Vise volim da vidim ovakve prirodne, skromne ljude koji nisu nikog opljackali, koji su u partiji zbog ideala, a ne one koje jure interes i setaju iz vladajucu u vladajucu partiju. Na sledecim lokalnim izborima glasam za SRS, za postene ljude.
Palac gore Palac dole
-1
avatar
Aca 16/03/2017 14:51:34
Nije on nikakav opozicionar. On i Vucic su idalje zajedno . Vidite da ga nikad ne kritikuje. Sve su njih dvojica lepo dogovorili, a iz Srbije otislo 2016.godine 58000 ljudi plus 36000 vise umrlo nego sto se rodilo. 94000 manje za samo godinu dana. Zlatno doba. Jos samo da nam vrate plate od 30 evra kakve smo imali 1999 kad su oni bili na vlasti.
Palac gore Palac dole
1
avatar
Botko Belic 15/03/2017 23:32:58
Seki, samo bez sikiracije!
Palac gore Palac dole
8
avatar
Knjazevcanin 15/03/2017 17:25:52
Šeki kakvi su ti ovi iz stranke u Knjazevcu, takav ce ti biti i rezultat, jadni i nikakvi.
Palac gore Palac dole
3
ukupno: 5 | prikazano: 1 - 5

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group