Polazna | Vesti | Politika | SNS: Pomoć za porodicu Nikodijević

SNS: Pomoć za porodicu Nikodijević

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Stana Božović, visoka funkcionerka Srpske napredne stranke, u pratnji rukovodstva opštine Knjaževac, posetila je drugog dana Božića domaćinstvo Bojane Nikodijević u Knjaževcu. Ovoj samohranoj majci četvoro dece uručeni su paketi namirnica i sredstava za higijenu.

SNS: Pomoć za porodicu Nikodijević

Nezasposlenoj Bojani Nikodijević, samohranoj majci četvoro dece, stigla je pomoć. Osnovne životne namirnice, sredstva za održavanje kuće i ličnu higijenu, ali i puno slatkiša, ovoj knjaževačkoj porodici uručila je Stana Božović, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

''Doneli smo poklone da na Božić obradujemo decu i da pošaljemo poruku da mislimo o svim  našim porodicama, deci, majkama. Videli smo u kakvim uslovima žive. Opština će obezbediti stručna lica koja će sanirati vlagu, a pratićemo ih i dalje, posebno najstarije dete, koje je na kraju školovanja, da bi posle moglo da se zaposli.''

U porodica Nikodijević, u kojoj najmlađe dete ima šest, a najstarije 21 godinu, ne živi se lako sa malim i neredovnim primanjima, tako da je pomoć dobrodošla.

''Živimo dobro, ali u otežanim uslovima, nekako izlazimo na kraj. Ne radim nigde, staram se o deci i zahvalna sam na ovoj pomoći,'' kazala je Bojana Nikodijević.

Nastavak pomoći i podrške školovanju i zapošljavanju dece obećala je i opština Knjaževac, koja će se postarati i za sanaciju kuće u kojoj živi ova petočlana familija.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group