Polazna | Vesti | Politika | Opštinski odbor SNS obeležio stranačku slavu

Opštinski odbor SNS obeležio stranačku slavu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opštinski odbor Srpske napredne stranke proslavio je Svetu Petku, stranačku slavu. Na svečanosti organizovanoj sinoć u Domu kulture ovaj praznik članovima stranke, simpatizerima i gostima čestitali su zastupnik Opštinskog odbora Miroljub Mihajlović i predsednik opštine Milan Đokić.

Opštinski odbor SNS obeležio stranačku slavu

 

Na svečanosti organizovanoj sinoć u Domu kulture Opštinski odbor Srpske napredne stranke obeležio je stranačku slavu, Svetu Petku. U prisustvu ovogodišnjeg kolačara Aleksandra Milojića i Vlade Mitića, koji je tu dužnost preuzeo za narednu godinu, slavu je čestitao i prisutne pozdravio Miroljub Mihajlović, zastupnik Opštinskog odbora.

Sveta Petka je velika svetiteljka, poznata po svojim čudima, rekao je predsednik opštine Milan Đokić. “Voleo bih da Sveta Petka učini još jedno čudo i da objedini sve one progresivne, marljive i pametne ljude koji hoće da rade za opšte dobro. U Knjaževcu se čuda dešavaju - ujedinjuju se i na istim mestima okupljaju progresivni i vredni ljudi. Velika je obaveza pred nama da sledeću Sveta Petku dočekamo u lepšem i srećnijem Knjaževcu”, poručio je Milan Đokić.

Povodom stranačke slave sinoć je u Domu kulture priređen koktel. Obeležavanje praznika Svete Petke članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke počeli su juče ujutro u crkvi Svetog Đorđa gde je, posle svete liturgije, obavljeno rezanje slavskog kolača.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group