Polazna | Vesti | Obrazovanje | Uspešni nastupi na takmičenjima

Uspešni nastupi na takmičenjima

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Učenici OŠ Vuk Karadžić postigli su zapažene rezultate na takmičenjima iz matematike i fizike, kao i nadmetanju recitatora.

Uspešni nastupi na takmičenjima

Andjela Milutinović osvojila je 2. mesto na Okružnom takmičenju iz fizike i plasirala se za Republičko takmičenje. Ova učenica sa svojim nastavnicom Jelenom Petrović putuje za Kruševac  12. aprila gde će se održati Republičko takmičenje.
Iskra Djordjević  osvojila je 3.mesto na Republičkom likovno-literarnom  konkursu „Pinokijeve avanture u pesmi i stripu“ koji je raspisala Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ Niš povodom Svetskog dana knjige za decu.
Na Okružnom takmičenju iz matematike, 5.aprila u Zaječaru, Veljko Bunić osvojio je 3.mesto, Tara Jevtić 2.mesto, Anastasija Mihajlović 3.mesto, dok su Milutin Nikolić , Nikola Milosavljević i Natalija Vasilijić pohvaljeni.
Na Opštinskom takmičenju recitatora, koje je održano 4.aprila u Domu kulture, u kategoriji mlađih razreda 1.mesto osvojila je Dunja Mihajlović, a 2.mesto Nikola Minić. U kategoriji starijih razreda 3. mesto osvojila je Jovana Petrović.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group