Polazna | Vesti | Obrazovanje | Pismo iz Švajcarske

Pismo iz Švajcarske

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Učenici Osnovne škole ''Vuk Karadžić'', koji borave u Pestalozzi dečjem selu u Trogenu u Švajcarskoj poslali su na adresu Knjaževacinfa pismo o svojim aktivnostima u Švajcarskoj.

Pismo iz Švajcarske

Kako navode Isidora, Anja, Natalija, Anđela, Sara, Lola, Kosta, Igor, Nikola i Luka i nastavnici Ana i Milan, učestvuju na kursu o interkulturalnoj komunikaciji, gde su se upoznali sa svojim vršnjacima iz Sokobanje, Obrenovca i Beograda. Obišli su St. Gallen, u kome je počeo božićni vašar i, kako navode, na svakom koraku se oseća praznično raspoloženje. Posetili su Tehnoramu – švajcarski naučni centar, gde im je tri časa bilo malo da isprobaju sve zanimljivosti iz oblasti prirodnih nauka. Kroz različite zajedničke aktivnosti, bolje su se upoznali sa mladima iz Makedonije i sklopili nova prijateljstva. Danas će obići fabriku čokolade, a tokom vikenda Lucern i Cirih. U Knjaževac se vraćaju 12. decembra.

Komentara (1 poslato)

avatar
Snezana 12/12/2013 23:09:40
Otisli " u beli svet" i sreli zemljake..svet je, zaista, mali. Svaka cast skoli koja je omogucila deci da proputuju u daleke zemlje, upoznaju druge kulture.., i nadasve se divno provedu.
Palac gore Palac dole
0
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group