Polazna | Vesti | Obrazovanje | Tehnička škola – Program obeležavanja 88. rođendana

Tehnička škola – Program obeležavanja 88. rođendana

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Brojnim aktivnostima, ove sedmice Tehnička škola obeležiće svoj 88. rođendan.

Tehnička škola – Program obeležavanja 88. rođendana

Za sredu, peti jun, najavljene su radionice za učenike, posvećene Svetskom danu zaštite životne sredine. Istog dana od 13:30, u velikoj dvorani Doma kulture biće održano predavanje na temu ''I starim vozilom po novome drumu''. Govoriće se o važnosti industrijskog nasleđa, motorizacije, očuvanja I održavanja starovremenskih vozila.

U četvrtak, 6. juna, su ''Otvorena vrata'', kada će se sa učenicima osmih razreda I njihovim roditeljima razgovarati o upisu u narednu školsku godinu. U 17:30, kroz program ''Uspeh nije slučajan'' u Društvenom klubu Doma kulture biće predstavljeni učenici I timovi nagrađeni na takmičenjima. Najuspešnijima će u 19:00 časova u holu Doma kulture biti uručene nagrade.

U petak, 7. juna, u školskom letnjikovcu od 10:00 časova, biće održano takmičenje u izradi mostova od špageta, a u 12:45 u školskoj biblioteci počinje predavanje na temu ''Mostovi I ljudi'' – simbolika I značaj mostova u umetnosti, graditeljstvu I životu.

U ponedeljak, 10. juna, u fiskulturnoj sali održaće se školski I otvoreni turniri u basketu I stonom tenisu.  U 18:00 časova u Regionalnom centru za stručno usavršavanje počinje stručni skup ''Set veština za budućnost'', posvećen karijernom vođenju I savetovanju.

U utorak, 11. juna, kroz program ''Vreme je za biblioteku'' u školskoj biblioteci biće predstavljeni najvredniji naslovi I organizovan onlajn kviz.

U sredu, 12. juna je završna svečanost Dana škole. U holu Doma kulture biće priređena izložba učeničkih radova, a od 18:00 časova počinje prezentacija najuspešnijih učenika u školskoj 2018/2019. godini I proglašenje učenika generacije I sportiste generacije. U velikoj sali Doma kulture biće izveden dramski komad ''Pogodi kako se leti'' (o ljubavi I drugim moronima). 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group