Polazna | Vesti | Obrazovanje | IV/2 osvojilo UV indikatror za ''Kaplar''

IV/2 osvojilo UV indikatror za ''Kaplar''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Оve godine Fond B92 i Eucerin Srbija, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, organizovali su veliki konkurs u okviru edukativne kampanje „Zaštita za sve“ za sve osnovne škole na teritoriji Republike Srbije.

IV/2 osvojilo UV indikatror za ''Kaplar''

Mnoštvo škola iz svih delova naše zemlje učestvovalo je na konkursu, omogućavajući na taj način svojim đacima da ispolje svoju kreativnost i još bolje nauče kako da se odgovorno ponašaju na suncu i od njegovog štetnog zračenja zaštite.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika kompanije Beiersdorf i brenda Eucerin, Fonda B92 i marketinške agencije FCB Afirma, odlučio je da 20 škola nagradi vrednim UV indikatorima. Odeljenje IV/2 učiteljice Gordane Janevske je učestvovalo na ovom konkursu, osvojilo nagradu i ispred Osnovne škole ''Dimitrije Todorović Kaplar'' postavljen je UV indikator .

Žiri je, takođe, doneo odluku da 5 škola nagradi jednodnevnim izletom u Beograd, od kojih će jedna biti u prilici da osvoji nagradu za opremanje učionice u iznosu od 2.000,00 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Ovo odeljenje 31. maja putuje u Beograd na nagradni izlet i bori se za nagradu.
 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group