Polazna | Vesti | Obrazovanje | U OŠ ''Dubrava'' uskoro teretana na otvorenom i sportski tereni

U OŠ ''Dubrava'' uskoro teretana na otvorenom i sportski tereni

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Osnovna škola ''Dubrava'' raspisala je 15. maja javnu nabavku za izgradnju novih savremenih sportskih terena i teretane na otvorenom.

U OŠ ''Dubrava'' uskoro teretana na otvorenom i sportski tereni

Izgradnjom sportskih terena i montiranjem fitnes sprava, sa kompletnom rasvetom, stanovnici ovog dela grada dobiće bogat sadržaj za rekreaciju u prijatnom ambijentu dvorišta škole, navode u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Od fitnes sprava biće postavljeni: razboj kombinacija za 4 vrste vežbi, kosa klupa za razvoj trbušnih mišića, stolica za povlačenje i odgurivanje namenjena jačanju i razvijanju mišića gornjih udova, ramena i leđa i sedište za odgurivanje, namenjeno  poboljšanju i stabilnosti  zglobova donjih ekstremiteta .

Tender će biti realizovan zahvaljujući lokalnoj samoupravi, koja je prepoznala potrebu škole za izgradnjom sadržaja ovog tipa u cilju obogaćivanja nastave fizičkog vaspitanja, ali i zadovoljenja  opšteg interesa građana iz Dubrave i Trgovišta.

Konkursnu dokumentaciju možete preuzeti  na Portalu javnih nabavki, a detaljnije informacije se mogu dobiti u OŠ ''Dubrava''.

Rok za podnošenje ponuda je 25. maj do 12:00 časova.
 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group