Polazna | Vesti | Obrazovanje | Dan Muzičke škole: Sjajan koncert talentovane dece

Dan Muzičke škole: Sjajan koncert talentovane dece

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Svoj praznik Osnovna muzička škola ''Predrag Milošević'' obeležila je danas u školskoj koncertnoj dvorani koncertom na kome su priliku da se predstave dobili neki od najtalentovanijih učenika.

Dan Muzičke škole: Sjajan koncert talentovane dece

Osnovna muzička škola ''Predrag Milošević'' odlučila je da povodom svog školskog praznika javnosti predstavi neke od svojih najboljih učenika. To nije bilo lako, jer je u školi punoj talenata, teško ikoga izdvajati. Aplauzima, pa i uzvicima oduševljenja publika je pozdravila nastupe pravih malih viruoza na klaviru, harmonici, gitari, trubi. Sve do finala, kada su koncertnu dvoranu ispunili tonovi i glasovi školskog orkestra i hora.
 
Dve stotine dvadeset učenika Škole ove obrazovne ustanove uči i radi sa svojim nastavnicima u sjajnim uslovima, svake godine donoseći svojoj školi i svome gradu brojne nagrade sa takmičenja.
U ovoj godini jedno od najvažnijih, biće takmičenje muzičkih škola u Beogradu, te Akoredeon fest, koji će u Knjaževcu biti održan u aprilu.

Muzičkom obrazovanju Knjaževčani pažnju poklanjaju još od pedesetih godina XX veka, a Osnovna muzička škola ''Predrag Milošević'' osnovana je u novembru 1980. godine. Ime je dobila po istajnutom kompozitoru, pijanisti, dirigentu i muzičkom pedagogu, rođenom u Knjaževcu.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group