Polazna | Vesti | Obrazovanje | Učenici ''Vuka'' u Švajcarskoj

Učenici ''Vuka'' u Švajcarskoj

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Još jedna grupa od 20 učenika i tri nastavnice iz Osnovne škole ''Vuk Karadžić'' otputovala je u Švajcarsku, tačnije u Dečje selo Pestaloci, u kome se realizuje projekat ''Obrazovanje za prava deteta''.

Učenici ''Vuka'' u Švajcarskoj

Ova grupa dece boraviće 17 dana u Švajcarskoj i učestvovaće u interkulturalnoj razmeni sa decom iz ove zemlje. Pored radionica, učenici će vikende koristiti za ekskurzije i upoznavanje Švajcarske.

Osnovna škola ,,Vuk Karadžić“ jedna je od 10 škola Srbije koja već šest godina realizuje projekat ''Obrazovanje za prava deteta.'' U okviru ovog projekta učenici i nastavnici ove škole realizuju brojne aktivnost, akcije, radionice, tribine, seminare, kvizove u školi, gradu i na nivou mreža škola u Srbiji koje su u ovom projektu, kao i interkulturalne razmene sa decom iz čitavog sveta u dečjem selu Pestaloci, u Trogenu, u Švajcarskoj. Ova grupa dece boraviće 17 dana u Švajcarskoj i učestvovaće u interkulturalnoj razmeni sa decom iz ove zemlje. Pored radionica,  učenici će vikende koristiti za ekskurzije i upoznavanje Švajcarske.


 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group