Polazna | Vesti | Obrazovanje | Treća ''Novogodišnja čarolija Tehničke škole''

Treća ''Novogodišnja čarolija Tehničke škole''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Tehnička škola organizovala je danas u prostoru Doma kulture sajam znanja i veština svojih učenika. Sajam je održan po treći put pod nazivom ''Novogodišnja čarolija Tehničke škole''.

Treća ''Novogodišnja čarolija Tehničke škole''

Na jednom mestu i obućari i budući preduzetnici i oni koji se razumeju u robote, ali i oni koji znaju svaku sitnicu o turističkim potencijalima Knjaževca.  Novogodišnja čarolija Tehničke škole i ove godine okupila je brojne izlagače, mlade ljude, koji su na svojim štandovima predstavili ono čime se u školi bave kroz nastavne aktivnosti, ili sekcije.

U školi kažu da je ovo jedan od načina da učenici svojim sugrađanima, u neposrednom kontaktu, pokažu  znanje, kreativnost i maštu.

''Treći put zaredom Tehnička škola organizuje ''Novogodišnju čaroliju'' sa ciljem da predstavi šta to učenici rade van onoga što je redovna nastava, a u okviru radionica, šta sve mogu da napreve, proouvedu, iskažu svoje ideje. Ovo je prilika da iznesemo radove i pohvalimo učenike koji su učestvovali na takmičenjima i ostvarili značajne rezultate,'' kazala je pedagog Svetlana Petrović.

Održana po treći put ''Novogodišnja čarolija Tehničke škole'' polako zauzima svoje mesto među manifestacijama koje u gradu podižu praznično raspoloženje.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group