Polazna | Vesti | Obrazovanje | Devojke iz Tehničke odlične na Republičkoj smotri talenata

Devojke iz Tehničke odlične na Republičkoj smotri talenata

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na ovogodišnjem Republičkom takmičenju po naučnim disciplinama i smotri istraživačkih radova talenata Srbije, održanoj 4. juna u Beogradu, učestvovalo je šest učenica Tehničke škole.

Devojke iz Tehničke odlične na Republičkoj smotri talenata

Takmičile su se: Ljubica Živković i Alisa Stojić (3.razred, mentor Mladen Milošević)  i Teodora Milosavljević (2.razred, mentor Nataša Aranđelović) iz engleskog jezika, a Natalija Vasilijić, Sara Voštinić i Marina Vlatković (3.razred, mentor Dragana Cvejić-Vukić) iz oblasti srpska književnost.

Sjajne rezultate na takmičenju  postigle su tri učenice odeljenja III/2, obrazovnog profila komercijalista. Natalija Vasilijić je osvojila III mesto na takmičenju talenata iz srpske književnosti,
Alisa Stojić, je osvojila III mesto na takmičenju talenata iz engleskog jezika i specijalnu diplomu za osvojeno 1. mesto u kategoriji istraživačkih radova, a Ljubica Živković, je osvojila III mesto na takmičenju talenata iz engleskog jezika i specijalnu diplomu za osvojeno 1. mesto u kategoriji istraživačkih radova .

Alisi i Ljubici ovo je treće uspešno učešće na Republičkom takmičenju talenata. Na takmičenju 2015. obe su osvojile III mesto, 2016. godine Alisa je opet bila treća, a obe su osvojile II mesto za istraživački rad.

Njihov mentor,  nastavnik  engleskog jezika Mladen Milošević, godinama sa velikim uspehom priprema učenike za učešće na takmičenjima talenata. Od 2013. godine do danas, njegovi učenici osvojili su 5 trećih mesta na takmičenju talenata, kao i 3 diplome za osvojena prva mesta i  2 diplome za osvojena druga mesta za istraživačke radove talentovanih učenika.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group