Polazna | Vesti | Obrazovanje | Tehnička škola: Uspeh nije slučajan

Tehnička škola: Uspeh nije slučajan

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Četiri najuspešnija tima Tehničke škole, koja su tokom ove školske godine postigla zavidne rezultate na takmičenjima republičkog ranga, predstavila su svoje radove u programu ''Uspeh nije slučajan'', koji je u Domu kulture organizovan povodom 86. rođendana Tehničke škole.

Tehnička škola: Uspeh nije slučajan

Baveći se rešavanjem problema iz realnog života u oblasti ekonomije i turizma, kroz takozvane ''studije slučajeva'' četiri tima Tehničke škole ove školske godine postigla su zavidne rezultate na takmičenjima republičkog ranga. Lena Simić, Ana Stefanović i Ivana Savić osvojile su prvo mesto na Međunarodnim danima učeničkog preduzetništva u Sokobanji.

Virtuelno preduzeće ''Lavandomanija'', koje uspešno vode Nina Tošić, Alisa Stojić i Dunja Dujković predstavilo se na republičkom sajmu u Čačku. Prvi put ove godine Tehnička škola nastupila je i na takmičenju posvećenom poslovnoj ekonomiji.

Promocija turističkih potencijala Stare planine kroz digitalni marketing donela je učenicama ove škole prvo mesto na državnom takmičenju u rešavanju studije slučajeva u oblasti turizma. U Tehničkoj školi kažu da ovakvi uspesi nisu slučajni, već plod ozbiljnog timskog rada, saradnje sa profesorima i sjajnih ideja.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group