Polazna | Vesti | Obrazovanje | Još 14 nagrada za ''Vuka''

Još 14 nagrada za ''Vuka''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na Regionalnom takmičenju talenata, koje je u Boru održan sedmog maja, od ukupno 17 učenika, 14 učenika Osnovne škole ''Vuk Karadžić'' vratilo se sa nagradama.Učenici su pokazali izuzetno znanje iz bilogije, engleskog i srpskog jezika, ostvarivši plasmane na republička takmičenja.

Još 14 nagrada za ''Vuka''

Radeći sa nastavnicom Anom Petrović, Irina Milutinović, Ana Trajkoviska, Ljubica Šišić, Nina Mitrović, Ana Marković, Jovana Mihajlović, učenice šestog razreda, osvojile su drugo mesto iz biologije dok su se učenice sedmog razreda Jana Mihajlović (3.mesto) i Staša Vučković (2.mesto) plasirale na Republičko takmičenje u Beogradu.

Među učenicima osmog razreda Tara Jevtić osvojila je drugo, a Milutin Nikolić treće mesto iz engleskog jezika i, takođe, su ostvarili plasman na Republičko takmčenje. Njihov mentor je nastavnica Tatjana Milutinović.

Pored engleskog, učenici su pokazali i izuzetno znanje iz maternjeg jezika i književnosti, tako da su radeći sa nastavnicom Majom Vojinović, učenice šestog razreda Nada Milutinović i Aleksandra Petrović osvojile treće mesto dok je Sara Stojanović, učenica sedmog razreda, osvojila je treće mesto i plasirala sa na Republičko takmičenje. Najbolji rezultat postigla je Petra Vojinović, učenica osmog razreda, koja je sa nastavnicom Jelenom Stanisavljević osvojila prvo mesto iz srpskog jezika i plasman na Republičko takmičenje.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group