Polazna | Vesti | Obrazovanje | Na đačkom vašaru sa velikanima

Na đačkom vašaru sa velikanima

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Osnovna škola ''Vuk Karadžić'' priredila je 12. aprila Đački uskršnji vašar, manifestaciju u čijoj organizaciju učestvuju deca, nastavnici i roditelji. Tema ovogodišnjeg vašara bila je ''U društvu sa velikanima Srbije''.

Na đačkom vašaru sa velikanima

Đački uskršnji vašar Osnovne škole ''Vuk Karadžić'' je strašno zabavna i odlično organizovana manifestacija. Kada su počela vesela okupljanja dece, nastavnika i roditelja, u školi više ne mogu ni da se sete. Samo znaju da je, pokrenut kao jedna od aktivnosti, postao lepa tradicija.

''Sada je ovo preraslo u događaj, u tradiciju naše škole. O tome se priča čitave godine. Uključena su i deca i roditelji i ovo je lep primer kako svi zajedno možemo da uradimo mnogo toga,'' kaže direktorka Dragana Ljubisavljević.

Tema ovogodišnjeg vašara bila je ''u društvu sa velikanima'', pa smo sreli mnoge poznate ličnosti iz sveta nauke, književnosti, politike.

Holovi ispunjeni tezgama, a na njima i maštovito ukrašena uskršnja jaja, ali i kolači, palačinke i razne druge slatke đakonije. Da se naprave pomogle su mame i bake, a od prodaje novac uvek, uz odluku Đačkog parlamenta, ide za ono što je školi potrebno.

''Do sada smo kupili klimu za atrijum, ozvučenje, televizor. Ponekad novac ide u humanitarne svrhe, kada je to potrebno nekom od naših učenika,'' dodaje Ljubisavljević. 

U školskom atrijumu mesto za predah u ''kafani kod Milutina'', ili na malom koncertu talenata za sve: od pevanja i plesa do pravih cirkuskih akrobacija. Baš kao na pravom vašaru.

Komentara (1 poslato)

avatar
Neda 14/04/2017 17:04:46
Batalite vasare i knjigu u sake.
Deca nemaju poima.
Palac gore Palac dole
4
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group