Polazna | Vesti | Obrazovanje | Osam republičkih takmičenja za ''Vuka''

Osam republičkih takmičenja za ''Vuka''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na okružnim takmičenjima koja su održana do sada osmoro učenika Osnovne škole „Vuk Karadžić“ ostvarilo je plasman na republička takmičenja.

Osam republičkih takmičenja za ''Vuka''

Na republičko takmičenje iz tehničkog i informatičkog obrazovanja plasirali su se Tina Milovanović 5/1 i Stefan Stanković 6/3 (predmetni nastavnik: Miodrag Kostić); iz geografije Mihailo Miljković 7/1, (predmetni nastavnik: Miljan Miljković); iz engleskog jezika Tara Jevtić 8/2 i Relja Todorović 8/3, (predmetni nastavnici Milan Lazaervić i Tatjana Milutinović): iz nemačkog jezika Leonardo Ivković 8/1 (predmetni nastavnik: Jelena Milošević). Na Nacionalnoj ekološkoj olimpijadi učestvovaće Veljko Velimirović 7/1 i Petra Vojinović 8/2 (predmetni nastavnik: Biljana Gojković).

Izuzetne rezulate iz matematike na Okružnom, za njih najvišem rangu takmičenja, postigli su i učenici četvrtog i petog razreda: Teodora Mišić 4/2, prva nagrada na Okružnom takmičenju, Lazar Milanović 4/1, druga nagrada na Okružnom takmičenju, Anja Milošević 4/1, treća nagrada na Okružnom takmičenju (učiteljice: Ivana Kos i Emanuela Miletić); Nađa Šambo 5/2, druga nagrada na Okružnom takmičenju (predmetna nastavnica: Maja Lazarević). Pohvaljeni su: Petar Jovanović 4/2, Nina Milenković 4/1 (učiteljice: Ivana Kos i Emanuela Miletić) i Pavle Mihajlović 6/1(predmetni nastavnik: Bojan Bogojević).

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group