Polazna | Vesti | Obrazovanje | Dan ''Kaplara'': Škola je kul

Dan ''Kaplara'': Škola je kul

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U Domu kulture 17. marta organizovana je svečanost na kojoj je obeležen Dan Osnovne škole ''Dimitrije Todorović Kaplar''. O rezultatima ove obrazovne ustanove između dva praznika govorio je direktor Milan Đorđević, a učenici su na engleskom jeziku izveli predstavu ''Škola je kul'' (School is cool).

Dan ''Kaplara'': Škola je kul

I učenici i nastavnici  ove školske godine imaju čime da se pohvale, kazao je na svečanosti obeležavanja Dana škole direktor Osnovne škole ''Dimitrije Todorović Kaplar'' Milan Đorđević.

''Ove godine sam jako zadovoljan, a direktor ne bi bio direktor, ako se ne bi dičio uspesima svojih nastavnika i učenika. Imamo mnogo plasmana na okružnim takmičenjima, a naši planovi su osavremenjavanje nastave i uvođenje interaktivnih tabli.''

U čast praznika izvedena je predstava ''Škola je kul'', koju je za najmlađe đake ''Kaplara'' na engleskom jeziku napisao profesor Zdenko Filipović.

''Predstava ima univerzalnu temu škole, kao mesta gde se, s jedne strane, vrši obrazovni proces, a s druge strane to je mesto gde smo svi doživeli prvu ljubav, mesto drugarstva.''

Osnovnu školu ''Kaplar'' danas pohađa 775 učenika.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group