Polazna | Vesti | Obrazovanje | Čarolija Tehničke škole: Od slatkih kuća do robota

Čarolija Tehničke škole: Od slatkih kuća do robota

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Šta sve mogu znanje, mašta i kreativnost, učenici Tehničke škole pokazali su na drugoj po redu ''Novogodišnjoj čaroliji'', svojevrsnom sajmu svojih dostignuća iz školskih sekcija.

Čarolija Tehničke škole: Od slatkih kuća do robota

Budući arhitektonski tehničari napravili su slatke kuće, a modelari pokazali kako se od kože prave torbice i nakit. U Programiraonici je bio kutak za lego robota. Zajedničku maskotu imali su Englezi i Rusi, a predstavili su i svoje virtuelno preduzeće ''Lavandomaniju''. Ovim malim sajmom lakše se kretalo uz pomoć turističkih vodiča, a bili su tu i novinari da sve pedantno zabeleže.

Ovo je prilika da predstavimo deo onoga čime se bavimo u nastavi i sekcijama, kazala je direktorka Tehničke škole Ljiljana Žikić.

''Želeli smo da u novogodišnjem duhu iz škole izmestimo u ovaj lepi prostor sve ono što smatramo kvalitetom naše škole. To je pozitivna atmosfera, zajedništvo, entuzijazam učenika i nastavnika. Tu su različiti obrazovni profili, koji su naše bogatstvo, sekcije. U organizaciju je bio uključen veliki broj nastavnika i učenika.''

Novogodišnje čarolije Tehničke škole bile su sasvim poseban poklon Knjaževčanima uoči novogodišnjih i božićnih praznika.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group