Polazna | Vesti | Obrazovanje | U petak ''Novogodišnja čarolija Tehničke škole''

U petak ''Novogodišnja čarolija Tehničke škole''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Tehnička škola priređuje i ove godine za svoje sugrađane novogodišnji  sajam, nazvan „Novogodišnja čarolija Tehničke škole“.

U petak ''Novogodišnja čarolija Tehničke škole''

U petak, 23. decembra, učenici i nastavnici Tehničke škole predstaviće posetiocima „Novogodišnje čarolije“  jedan deo mnogobrojnih aktivnosti kojima su se bavili od u ovoj školskoj godini.

U okviru programa, koji će biti održan od 11:00 do 16:00 časova u holu Doma kulture, biće organizovane zanimljive izložbe raznovrsnih  školskih sekcija. Uz novinarski i dramski kutak, biće tu i čarolija u slici i reči, kao i zajednički štand sekcije engleskog jezika „English workshop“ i sekcije ruskog jezika „Kružok“.

Posetiocma će se predstaviti turistički vodiči, kao i virtualno preduzeće „Lavandomanija“, a moći će i da učestvuju u radu  IT sekcije „Programiraonica“ i poigraju se sa Lego robotom. Svoj štand imaće i eko-sekcija škole, a sajam će svojom prodajnom izložbom ulepšati i sekcije „Kreativa“ i „Arhideja“.

U okviru programa, od 14:00 časova, organizovan je kreativni kurs gitare, u saradnji sa profesorom Mladenom Milojkovićem.

Posetioce „Novogodišnje čarolije“ očekuje i akustična svirka školskog benda „The School of rock“, a u 13:00 časova biće podeljene nagrade najuspešnijim učesnicima foto-konkursa.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
KnjaževacInfo uživo putem Interneta

Made by East Star Group