Polazna | Vesti | Obrazovanje | OŠ Vuk: Ponosni na postignute rezultate

OŠ Vuk: Ponosni na postignute rezultate

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Svečanom akademijom “U tamnini da se ne izgubi” obeležen je Dan Osnovne škole “Vuk Karadžić”.

OŠ Vuk: Ponosni na postignute rezultate

 

Svečanom akademijom u Domu kulture sinoć je obeležen Dan Osnovne škole Vuk Karadžić. Ovaj dan predstavlja trenutak kada zastanemo i osvrnemo se na ono što smo tokom protekle godine radili, rekla je na početku svečanosti, pozdravljajući prisutne, Dragana Ljubisavljević, direktorka Škole.

“Rezultati koje smo postigli govore da smo dobro radili. Naši učenici na takmičenjima postižu zavidne uspehe. Protekle godine nagradili smo preko 120 učenika koji su postigli odlične rezultate na raznim takmičenjima. Na republičkom nivou nadmetalo se 22-oje učenika, a četvoro su postigli izvanredan plasman. Na završnom ispitu bili smo najbolji u gradu iz matematike i srpskog jezika. Po ostvarenim rezultatima, na nivou Okruga, zauzimamo drugo mesto”, istakla je Dragna Ljubisavljević.

Posebno smo ponosni na činjenicu da ove godine imamo jedno odeljenje više, što je rezultat kojim malo ko u Srbiji može da se pohvali. Za sve što smo postigli veliku zahvalnost dugujemo roditeljima na saradnji i lokalnoj samoupravi na podršci, dodala je direktorka škole.

Uz pomoć nastavnika, učenici su pripremili i izveli program pod nazivom “U tamnini da se ne izgubi”. Velikom scenom Doma kulutre defilovali su Vuk Karadžić i njegovi savremenici, publika je uživala u skečevima na lokalnom dijalektu, bilo je i plesa, recitovanja, pevanja. Posebno zapažen i aplauzima nagrađen bio je nastup članova Radionice perkusija “Ritam duše” iz Osnovne škole Josif Marinković iz Novog Bečeja.

Svečanom akademijom zaokružen je niz aktivnosti kojima je tokom cele ove sedmice obeležen praznik škole Vuk Karadžić.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group