Polazna | Vesti | Obrazovanje | Smeholijada

Smeholijada

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U susret Danu škole, učitelji, učiteljice i učenici Osnovne škole “Vuk Karadžić” organizovali su “Smeholijadu”.

Smeholijada

Ovaj dan posvećen smehu i humoru protekao je u vesoloj atmosferi. Mališani su se takmičili u nekoliko zanimljivih igara gde su imali prilike da nešto nauče, ali i da se dobro zabave.

“Tu je zamišljeno da deca svojim učešćem na što zanimljiviji način nešto nauče. Kod nas je bitno da svi učestvuju, to jest da nema pobednika. Deca se uvek odazovu i dobro zabave”, kaže učiteljica Anica Gajić.

Tokom protekle i ove nedelje organizovan je makenbal, dan nauke, kviz znanja “Vukovac”, dok su dva dana bila posvećena sportu. Centralna svečanost povodom obeležavanja Dana škole je svečana akademija u petak od 18:00 časova.

“U petak nas očekuje akademija pod nazivom “U tamnini da se ne izgubi”. Nešto zanimljivo kao i uvek. Pozivam građane da nam se priljuče na akademiji. U subotu ćemo imati “Lavirint dečjih prava”. Dolaze nam gosti uz Sokobanje i Novog Bečeja. To je aktivnost u okviru projekta “Obrazovanje za prava deteta”. Ovo je nešto novo i drugačije što do sada nije viđeno i pozivam sve da nam se priključe u subotu od 11:00 časova na platou Doma kulture”, dodaje Dragana Ljubisavljević, direktorka OŠ “Vuk Karadžić”.

Inače Osnovna škola “Vuk Karadžić” ove godine obeležava 42. rođendan.

 

Komentara (1 poslato)

avatar
Snezana 05/11/2015 22:23:52
Lepo! Bravo! Cestitke za Vas praznik!
Palac gore Palac dole
0
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group