Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Gradilišta u dolini Timoka: Dom u Debelici, asfalt u Minićevu

Gradilišta u dolini Timoka: Dom u Debelici, asfalt u Minićevu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić obišao je danas sa saradnicima, radove na rekonstrukciji seoskog doma u Debelici, kao i radove na asfaltiranju ulica u Minićevu.

Gradilišta u dolini Timoka: Dom u Debelici, asfalt u Minićevu

Opština Knjaževac nastavila je protekle godine započetu akciju rekonstrukcije seoskih domova. Radilo se, ili će se raditi u Bučju, Koželju, Minićevu, Rgoštu, Dubravi, a predsednik Opštine Milan Đokić obišao je sa saradnicima gradilište u Debelici.

''Radovi idu odličnim tempom i to će, nakon rekonstrukcije, biti jako lep objekat sa puno lepih kutaka za okupljanje meštana'', kazao je Đokić.
U dolini Timoka su i putari. Veliki posao na asfaltiranju ulica nasrtavljen je u Minićevu.

''Ovde se radi jedna ulica u dužini od gotovo pola kilometra, a dogodine nastavljamo asfaltiranje minićevskih ulica. Završili smo radove na rekonstrukciji plafona u seoskom domu, u Debelici su završeni radovi na vodovodu. Trudimo sa da investicijama u razne vidove infrastrukture po selima zadovoljimo sve ono što su osnovne potrebe stanovništva,'' dodao je predsednik Opštine.

Ovim vestima dodajmo još samo informaciju da je, kako saznajemo, opština Knjaževac obezbedila sakupljač sena, muzilicu i rasturač đubriva za porodicu Gligorijević u Debelici.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group