Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Milan Đokić u školama: Svake godine novi, uređeni prostori za đake

Milan Đokić u školama: Svake godine novi, uređeni prostori za đake

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nova školska kuhinja u Osnovnoj školi ''Vuk Karadžić'', sportski tereni u Osnovnoj školi ''Dubrava'', samo su mali deo onoga čemu su tokom letnjeg raspusta pažnju posvetile i obrazovne ustanove i opština Knjaževac. Šta je urađeno, a šta predstoji, danas je proverio predsednik Opštine Milan Đokić.

Milan Đokić u školama: Svake godine novi, uređeni prostori za đake

Prvi septembar ''Vuk'' je dočekao sa savremeno uređenim prostorom za pripremu užina i najjačim internetom u gradu. Moderan teren za male sportove, teretana na otvorenom i nova fasada dočekali su osnovce ''Dubrave''.

U kvalitet izvedenih radova uverio se i predsednik Opštine Milan Đokić, obilazeći ove dve ustanove i najavljujući radove u još nekoliko knjaževačkih škola.

''U Osnovnoj školi ''Dubrava'' igralište za male sportove, teretana na otvorenom...sve to biće na raspolaganju učenicima, ali i stanovnicima ovog dela grada. Počećemo i sa sukcesivnom zamenom stolarije, tako da će ova škola, s vremenom, biti u mnogo boljem stanju. U OŠ ''Vuk Karadžić'' smo potpuno rekonstruisali prostor u kome se priprema užina za đake, koja je potpuno besplatna za svu decu. Informatički kabinet opremićemo sa 15 novih računara. Tokom zime, uradićemo podove u celoj školi, U ''Kaplaru'' se radi na rekonstrukciji rasvete u sportskoj hali, a dugo najavljivani projekat proširenja i dogradnje sale u Tehničkoj školi opočinje za nekoliko dana''.

Stvaranje uslova za što komforniji boravak dece je dvosmerna ulica, kaže predsednik knjaževačke opštine, ističući da bez inicijativa koje dolaze od direktora, ne bi bilo ni aktivnosti u knjaževačkim školama.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group