Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Milan Đokić o putevima: Tek će biti dobrih vesti

Milan Đokić o putevima: Tek će biti dobrih vesti

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predsednik Opštine Milan Đokić obišao je danas radove na asfaltiranju deonice puta od Donjeg Zuniča do Potrkanja. Juče je uređeno 1700 metara puta kroz Staru Kalnu, a Đokić kaže da nas tek očekuju dobre vesti kada je u pitanju rekonstrukcija knjaževačkih saobraćajnica.

Milan Đokić o putevima: Tek će biti dobrih vesti

Radnici i mehanizacija preduzeća Štrabag nalaze se u dolini Timoka gde se asfaltira deonica puta od Donjeg Zuniča ka Potrkanju. U kvalitet obavljenog posla na licu mesta uverio se i predsednik Opštine Milan Đokić.

''Nastavljamo veliku akciju uređenja puteva na teritorji knjaževačke opštine. Danas se radi deonica puta od Donjeg Zuniča ka Potrkanju, duga više od jednog kilometra. Put je bio u jako lošem stanju i ova deonica znatno će poboljšati funkcionisanje meštana, naročito onih koji se bave poljoprivredom.''

Deo posla završen je i u Staroj Kalni, a Putevi Srbije najavljuju i rekonstrukciju glavne kalanske ulice i još nekih deonica ka Staroj planini, kaže Đokić.

''Juče su završeni radovi na rekonstrukciji 1700 metara puta kroz Staru Kalnu. Putevi Srbije najavili su i rekonstrukciju glavne ulice u Kalni, kao i radove na putu Janjski most – Mezdreja, u dužini od dva kilometra.''

Akcija uređenja putne mreže, za koju je, da podsetimo, u budžetu izdvojeno sto miliona dinara, se nastavlja. Predsednik Đokić istiće da će tek biti lepih vesti o rekonstrukciji knjaževačkih  saobraćajnica.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group