Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Predsednik Đokić obišao radove u Trgovištu

Predsednik Đokić obišao radove u Trgovištu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić obišao je danas radove na izgradnji kanalizacione mreže u mesnoj zajednici Trgovište. Posao, vredan oko 12 miliona dinara, finansira se sredstvima lokalnog budžeta, a nakon završetka celo naselje biće povezano na kanalizaciju.

Predsednik Đokić obišao radove u Trgovištu

Problemi koji su godinama mučili stanovnike Trgovišta biće rešeni ovog leta, uverio se na licu mesta predsednik opštine Milan Đokić. Radovi na izgradnji kanalizacione mreže uveliko su u toku, a u mesnoj zajednici kažu da ovaj veliki posao ne bi bio ni započet da nije razumevanja lokalne samouprave.

''To za stanovnike Trgovišta mnogo znači. Dobićemo kanalizaciju za oko 200 domaćinstava i biće sve povezano. Radimo i asfaltiranje seoskih ulica. Saradnja sa lokalnom samoupravoim je na visokom nivou, pomogli su nam za sve što smo tražili. Isto je i sa Preduzećem za izgradnju'', kazao je Ljubiša Nikić, predsednik Saveta MZ.

Projektno tehnička dokumentacija urađena je u Preduzeću za razvoj, urbanizam i izgradnju.

''Ovim radovima predviđeno je izvođenje oko 2000 metara glavnog kolektora i oko 1300 metara, šest krakova koji se povezuju na kolektor'', rekao je Mladen Radosavljević, direktor Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju.

Vrednost radova je nešto manje od 12 miliona dinara, a izvođač preduzeće MDS iz Niša. 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group