Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Dan opštine: Pravi trenutak za Knjaževca je sada, sutra je izmišljeno za neodlučne

Dan opštine: Pravi trenutak za Knjaževca je sada, sutra je izmišljeno za neodlučne

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Intoniranjem himne ''Bože pravde'', u izvođenju hora ''Sveti kralj Stefan Dečanski'', u Knjaževcu je počela svečanost obeležavanja 17. maja, Dana opštine. ''Pravi trenutak za Knjaževac je sada, sutra je izmišljeno za neodlučne i decu'', poručio je predsednik Opštine Milan Đokić.

Dan opštine: Pravi trenutak za Knjaževca je sada, sutra je izmišljeno za neodlučne

Odbornike lokalne skuštine, goste iz gradova Timočke krajine, republičkih ustanova i institucija sa kojima Knjaževac ostvaruje saradnju, pozdravio je Igor Stevanović, zamenik predsednika Skupštine opštine.

Pravi trenutak za napredak Knjaževca je sada, sutra je izmišljeno za neodlučne, poručio je sa govornice predsednik Opštine Milan Đokić, emotivno i najavivši specijalne goste Knjaževca sa Kosova i Metohije.
''Knjaževac je tek na pola puta da odsanja san, koji svi, otvorenih očiju sanjamo. San, o lepom i uređenom mestu, u kome od svog rada žive srećni i zadovoljni ljudi, u kome mladi ljudi ostaju, ne zato što moraju, već zato što žele.''

Prvi čovek Knjaževca najvio je pevačku grupu ''Simonida'' iz Gračanice, koja je izvela pesmu ''Vila sa Košara''. 

Majske nagrade, najviša javna priznanja opštine Knjaževac, dobili su za unapređenje turizma na staroj planini SP risort, Sandra Živković za plemenitost i požrtovanje u promociji donorstva organa i promociju akcije ''Produži život'', privatni preduzetnik Dejan Miljković i Crkvena opština Knjaževac. 

Zahvalnice Opštine dobili su Dragan Stojković, radnik komunalnog preduzeća ''Standard'', Boban Milosavljević, predsednik Sportskog društva ''Sloga'' u Minićevu i Zvonimir Pavković, čuvar narodne tradicije. U umetničkom programu nastupili su i gudački kvartet ''Korona'''' i škola plesa Sving iz Niša.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group