Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Opština poziva mlade ljude: Startup centar za biznis ideje

Opština poziva mlade ljude: Startup centar za biznis ideje

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Opština Knjaževac ima nameru da osnuje Startup centar, namenjen mladim ljudima koji žele da započnu svoj biznis, vezan za moderne tehnologije, najavio je za Knjaževacinfo Branislav Josifović, šef Kabineta predsednika opštine.

Opština poziva mlade ljude: Startup centar za biznis ideje

''Startup centar bi bio namenjen mladim ljudima koji žele da započnu biznis u oblasti IT industrije, kreativnih industrija, digitalnog marketinga, marketinga na društvenim mrežama i svih drugih freelence poslova, kojima se mnogi naši mladi sugrađani već bave. Raspisaćemo najpre javni poziv jer želimo da vidimo koliki je broj mladih zaniteresovan, šta je to čime bi se oni bavili....U okviru javnog poziva postojaće upitnik, koji će svi zainteresovani popuniti i poslati nama do prvog maja. Nakon toga, zakazaćemo sastanak sa svima njima i videti šta su njihove ideje. Opština Knjaževac ima dobru volju, sredstva u budžetu da to uradi, spremnu lokaciju, na mladima je da se jave'', kazao je Josifović.

Zainteresovani mladi ljudi treba da dostave pismo o namerama u formi upitnika, koji će biti objavljen na zvaničnom sajtu opštine Knjaževac (www.knjazevac.rs). Pismo o namerama treba poslati na adresu: branislav.josifovic@knjazevac.rs do 1. maja ove godine.

 

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group