Polazna | Vesti | Lokalna samouprava | Milan Đokić razgovarao sa najboljim MMA borcem Srbije

Milan Đokić razgovarao sa najboljim MMA borcem Srbije

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predsednik Opštine Milan Đokić ugostio je danas Mišu Nenkovića, državnog MMA prvaka, najboljeg srpskog sportistu u mešovitim borilačkim veštinama. Đokić je naglasio da će lokalna samouprava ubuduće, veću pažnju posvetiti indivudualnim sportistima, koji u Knjaževac donose brojna priznanja.

Milan Đokić razgovarao sa najboljim MMA borcem Srbije

Mnogo je kolektivnih sportova za koje iz budžeta izdvajamo velika sredstva, ali koji nemaju rezultata. S druge strane, imamo indivudulane sportove, u kojima mladi ljudi postižu značajne rezultate. Zbog toga ćemo promeniti filozofiju finansiranja sporta, kazao je na prijemu, organizovanom u čast MMA borca Miše Nenkovića, predsednik Opštine Milan Đokić. Nekonović je prvak države u ovom savremenom kontaktnom borilaćkom sportu, koji u sebi sadrži sve vidove borenja bez oružja.

I Nenković i njegovi klupski drugovi trener Miljan Živković i pomoćnik trenera Dejan Milutinović, nadaju se, nakon razgovora sa prvim čovekom knjaževačke opštine, boljim danima za ovaj sport u smislu stvaranja uslova za treniranje i finanisranja priprema, koje u ovom slučaju podrazumevaju odlazak preko okeana.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group